Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Ročně prodáme více jak 1 000 000 ks pneu. Jsme největší prodejce v ČR.
DOPRAVA ZDARMA NA OSOBNÍ PNEU + DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA NA PNEU TOMKET
+420 245 009 925 (po-pá: 7-18) info@nejlevnejsipneu.cz
Doporučujeme akce končí za
TOMKET SNOWROAD PRO 3 XL
Zimní osobní pneumatiky
rozměry pneu: 225/45 R17
index rychlosti: V (240 km/h)
index nosnosti: 94 (670 kg)
DOT*: 5223-1524
EPREL: 429809
Nově vyvinutá zimní pneumatika TOMKET SNOWROAD PRO 3 je určena pro vozy střední a vyšší střední třídy až po luxusní sedany. Asymetrický design zajišťuje výborné jízdní vlastnosti na sněhu a ledu, čtyři široké drážky a množství drobných lamel pak dokonalý odvod sněhové břečky či vody z centrální části dezénu a tím zajišťují maximální přilnavost a stabilitu i při vyšších rychlostech či náhlých změnách směru jízdy. Unikátní kompozice gumy s vysokým podílem siliky ve vzorku zaručuje maximální bezpečí, odolnost a kilometrový výkon za všech klimatických podmínek, které mohou v zimě nastat.
skladem >20 ks pneu
odešleme v pondělí
1 839 Kč s DPH
DOPRAVA ZDARMA

Ověřené recenze - zdroj heureka.cz/heureka.sk

Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
Pneu se chovají v zimě vyborně
Ověřený zákazník
Tomáš Kuchař
Pneumatiky jsou poměrně kvalitní, jako jedinou výtku mam pouze k slabsi stabilitě při najizdeni do zatáček podle me způsobené slabsi konstrukci bočnice pneumatiky, ale při normalnimu stylu jízdy je to bezproblémové. Nejistota se projeví az při ostřejší jízdě. Jinak pneumatiky mají velmi dobrou přilnavost na morku. Na sněhu zatím nevyzkouseno. Při poměru cena / výkon neni co řešit a kdo chce prémiové pneumatiky bude si muset dost připlatit.
Jan D.
Mam najeto zatim jen 2 tisice km, ale pneumatiky sedi, nejsou hlucne. zatim nemohu rict nic negativniho. Tyot pneumatiky jsem si vybral v pomeru cena/kvalita.