Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Ročně prodáme více jak 1 000 000 ks pneu. Jsme největší prodejce v ČR.
DOPRAVA ZDARMA NA OSOBNÍ PNEU + DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA NA PNEU TOMKET
+420 245 009 925 (po-pá: 7-18) info@nejlevnejsipneu.cz
úspora nákladů za přezouvání akce končí za
TOMKET ALLYEAR 3 XL (3PMSF certif)
Celoroční osobní pneumatiky
rozměry pneu: 205/55 R16
index rychlosti: V (240 km/h)
index nosnosti: 94 (670 kg)
DOT*: 3823-1624
EPREL: 429689
TOMKET ALLYEAR 3 je nejmodernější pneumatikou v naší nabídce vůbec. Unikátní koncepce dezénu a inovativní směsi, která spojuje ideální vyváženost mezi použitím v podmínkách mírné zimy a letní sezóny. Do nedávna neslučitelné vlastnosti, kdy jsou letní pneumatiky v zimě nepoužitelné a zimní v létě moc měkké, se podařilo skloubit v mimořádnou pneumatiku určenou pro řidiče preferující jednu sadu pneumatik po celý rok ve spojení vysoké užitné hodnoty a výhodné ceny. Nezanedbatelným přínosem používání celoročních pneumatik je úspora nákladů za přezouvání. Asymetrická konstrukce se třemi drážkami pro rychlý odvod vody či sněhové břečky z centrální části dezénu a množstvím lamel má velmi dobrou odolnost vůči aquaplaningu, nízkou hlučnost a vysoký kilometrový výkon. Pneumatika má příkladné chování na vlhké vozovce, poskytuje vynikající zpětnou vazbu a překvapuje vysokou adhezí na sněhu. Nyní se můžete přesvědčit o vlastnostech této pneumatiky v rámci 30 denní zkušební lhůty v reálném provozu, kdy pokud Vám nebude vyhovovat, vrátíme Vám peníze*. Více podrobností naleznete na https://www.nejlevnejsipneu.cz/pdf/tomketvraceni.pdf 3PMSF = pneumatiky splňující EU legislativní požadavky i jako na zimní pneumatiky
skladem >20 ks pneu
odešleme v pondělí
1 389 Kč s DPH
DOPRAVA ZDARMA

Ověřené recenze - zdroj heureka.cz/heureka.sk

Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
Pneu skvele,vydrti dlouho,skvele jizdni vlastnosti,nejsou moc hlucne
Ověřený zákazník
TICHÉ
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
Tyto celoročky kupuju pořád. Už mám několikátou sadu a mokro sucho sníh vždy bez problému. Výkon cena perfektní. Doporučuju.
Ověřený zákazník
Nízka hlučnost
Ověřený zákazník
Skvělý poměr cena / kvalita Již několik dlouhých jízd na sněhu a super
Ověřený zákazník
Na pneu jezdím teprve 2 dny, takže ještě úplně nejde říct, zda bude vše OK. Jsou malinko hlučnější, ale to ničemu nevadí, na silnici sedí super, ještě musím vyzkoušet déšť a sníh :-) Vzhledem k tomu, že jsem ženská, která je sama a nemůžu si dovolit dvě sady pneu, je toto pro mě super řešení. Cenově parádní a o to v dnešní době dost jde, tedy hlavně mě. Celková spokojenost a pokud hledáte hodně muziky za málo peněz - super volba :-)
Ověřený zákazník
Dobrá cena, slušné jízdní vlastnosti, zatím nevím jaká bude životnost, ale do našich Městských podmínek určitě postačí!!
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
Perfektní gumy za dobrou cenu.
Ověřený zákazník
Cena Úspora nákladů s přezouváním Přijatelná hlučnost Žádný vliv na spotřebu paliva Za jízdy sedí lépe než jsem předpokládal Zatím jsem skeptický k životnosti, ale uvidím až na konci léta změřím hloubku dezénu. Posměchy v pneuservisech :-) Pneu používáme již nékolik měsíců i na druhém voze. Zatím se zdá být vše v pořádku. Pneu fungují dobře jak při průjezdech zatáček, akceleracích i při brždění. Řekl bych, že na mokru jsou trochu slabší, ale nic co bych dopředu nečekal. Mile mě prekvapila hlučnost, která se od doposud používaných peneu (Michelin, Continental) prakticky neliší. Jediné z čeho mám trochu strach a co nedokáži zatím objektivně posoudit je životnost. Dezén má 7mm a uvidím jak bude přes léto ubývat. Bojím se, že se dostane do legislativního problému (samozřejmě za několik let) kdy už nebude pro zimu použitelný a léto by bez problému dal. Nicméně když máte jen jednu sadu kol, tak to znamená nákup nových pneu. Vím, že je to problém všech celoročních pneu, ale jak říkám, záleží na letním úbytku dezénu. Obavy zřejmě pramení z posměšků v pneuservisech jako například: "z Continentálů na Tomket? Jste blázen. To budete z jara sundavat jak všichni ostatní :-D LOL" atd.. Ps: A pak Vám za jedno přezutí a vyvážení sady kol zaspívají 1100,- a rádi by Vám takhle zpívali 2x do roka => tzn. to si místo toho "můžu koupit" další dva Tomkety .
Ověřený zákazník
Lacné
Ověřený zákazník
Montovat se budou za několik dnů, zatím nevím.
Ověřený zákazník
Kvalitní pneu s dlouhou výdrží
Ověřený zákazník
Pro moje použití optimální,každoročně úspora peněz a času!
Ověřený zákazník
Za rozumnou cenu dobrá kvalita
Ověřený zákazník
Pevná kostra příjemně vede stopu v zatáčcce, více bych mohl doplnit až po vyzkoušení léto dálnice a zima na sněhu...